Paine cu unt si marar

de lavinia24 in Piine, 8 Mar 2011 | 6354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • 1/2 pachet unt
  • 1 legatura marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu unt si marar:

Untul se amesteca bine cu mararul tocat fin.Paine se taie felii dar nu pana la baza,a.i sa ramana ca un evantai.Se unge fiecare felie de paine cu acel amestec si se baga la cuptor pt 15 min,pana cand untul intra in paine si aceasta devine mai crocanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu unt si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

adry88 1

26.05.2011, 12:29

cred k e bunk nu am mankt pana acuma

rivka 1

26.05.2011, 12:39

fff fain

Ina 1

26.05.2011, 12:45

Un fel de...crutoane Cred ca-i gustos, eu fac cu tarhon si-mi place Am sa incerc si cu marar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Patrate cu fulgi de ovaz